Min historie

Jeg har skabt “fet a mà”, fordi jeg ønsker mig et sted, hvor jeg kan bringe en del af Mallorca hjem til os selv og vores kunder

Kærligheden til Mallorca er grundlaget for ”fet a mà”

 – Jane –

 

Hvis der et sted jeg og min familie vender tilbage til igen og igen, så er det Mallorca. Vi besøgte øen for første gang sammen i 1997 og i august 2003 investerede vi i den skønneste lille perle på øen. Dette blev hurtigt vores andet hjem og kærligheden til øen var begyndelsen på en rejse for livet. Mallorca har altid været et populært rejsemål pga. klimaet, maden og stemningen. Men Mallorca er meget mere end det.

Mallorca er, efter min mening, blandt de smukkeste øer i Middelhavsområdet. Øen giver så rig mulighed for at kombinere fantastiske strande, kunst i verdensklasse, spændende lækkerier, lokal gastronomi & vin samt storslået natur. På Mallorca venter kilometerlange sandstrande, turkise badebugter, og ikke mindst Tramuntana-bjergene, som er en gave for naturelskere. Bjergkæden, som er på Verdensarvslisten, har masser af vandre- og cykelstier, appelsinlunde, og pittoreske små byer.