2 personer

  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 10-12 store rejer med hale
  • 50 ml olivenolie
  • Flor de Sal d’Es Trenc Orange & Chili
  • 50 ml tør hvidvin
  • Persille

Pil hvidløgsfeddene, læg dem på et skærebræt og pres dem ned med det flade blad på en køkkenkniv, så duften kan udvikle sig bedre og hak dem groft. Rens chilien, halver den på langs, fjern kernerne, skyl og hak den fint. Fjern skindet fra rejerne undtagen halestykket og klip på langs på ryggen og fjern de mørke tarme. Fordel rejer, hvidløg og chili i de 2 små ovnfaste fade. Dryp med olivenolie og stil tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Forvarm ovnen til 200° C. Drys rejerne med lidt Flor de Sal d’Es Trenc Orange & Chili og varm i ovnen i 5-6 minutter. Hæld hvidvinen i og kog i yderligere 5 minutter. Hvis man hellere vil stege på panden, er det også fint – så skal det være ved høj temperatur i 5-6 minutter.

Skyl persillen, og hak den groft, og drys over rejerne sammen med lidt Flor de Sal d’Es Trenc Orange & Chili.  Server med et godt brød og en god hvidvin. Velbekomme!